Musaca Cu Cartofi Si Carne Tocata
Musaca Cu Cartofi Si Carne Tocata. Se adauga carnea tocata (e bine sa fie amestecata bine inainte) si se lasa cam 5 minute pana se remeneste putin. 600 g carne tocata vita sau vita cu porc. Cartofii se curata, se spala si se taie felii. Taiati cartofii fierti in felii egale si potrivit de groase. Ce ziceti de o musaca de cartofi cu carne tocata de porc si vita, cu un strat auriu de smantana si cascaval topit deasupra?
Se pun la baza o treime din cartofii feliati, apoi jumatate din compozitia de carne tocata si deasupra se presara jumatate din cascavalul ras. Adăugăm 500 ml de apă, condimentele. Traditional, aceasta musaca cu cartofi se prepara cu carne de miel sau vita dar sunt frecvente si variantele cu carne de porc sau pasare. Toata savoarea musacalei consta in maiestria cu care condimentezi carnea tocata. Se spune ca ar fi o reteta tipic arabeasca.
Musaca de cartofi cu carne tocata. Procedez in acelasi fel cu multe mancaruri pe care le fac in cantitati mai mari. Pentru aceasta reteta de musaca am folosit carne tocata de vita. Musacaua se face de obicei cu vinete sau cu cartofi unge cu unt un vas termorezistent si pune cateva feliute de unt, un strat de cartofi, unul de carne, cascaval ras, apoi iar un rand de cartofi. Avem grijă să scurgem varza și carnea tocată de surplusul de grăsime, înainte de a asambla musacaua, doar dacă ni se pare grăsime multă.
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei.
Adăugăm 500 ml de apă, condimentele. Se curata cartofii si se taie rondele. Mazare cu carne de iepure. Musaca cu cartofi si carne tocata, un preparat deliciosperfect pentru pranz sau cina! Un kg carne tocată de vită si porc, 6 cartofi mari, 3 cepe, o legătură mărar, 4 rosii mari, sare , piper, 2 căţei de usturoi , 100 ml pastă de tomate peste ultimul rand cu cartofi se asează un strat de rosii feliate si se presară cascavalul ras.
Cartofii se curata, se spala si se taie felii. Se pregăteşte sosul amestecând smântâna cu untul topit şi caşcavalul răzuit. Necesita putin mai mult timp pentru pregatire, dar rezultatul este fabulos. Dar si in savoarea lichidului in care se desavarseste felul gatit. Ce ziceti de o musaca de cartofi cu carne tocata de porc si vita, cu un strat auriu de smantana si cascaval topit deasupra?
O ceapa de 100 g. O musaca satioasa cu carne tocata si felii subtiri de cartofi crocanti… cam asta gatim azi. Am pregătit sepcialitatea grecească după o rețetă doar a este foarte important să respectăm condițiile optime necesare păstrării cărnii și a mezelurilor, astfel ne vom putea bucura, cu siguranță, de aroma și. Procedez in acelasi fel cu multe mancaruri pe care le fac in cantitati mai mari. Asezati un strat de cartofi.
Musaca de cartofi cu carne tocata.
Un kg carne tocată de vită si porc, 6 cartofi mari, 3 cepe, o legătură mărar, 4 rosii mari, sare , piper, 2 căţei de usturoi , 100 ml pastă de tomate peste ultimul rand cu cartofi se asează un strat de rosii feliate si se presară cascavalul ras. Musaca de cartofi cu carne tocată și smântână (cartofi la cuptor în 9 pași). Se pun la baza o treime din cartofii feliati, apoi jumatate din compozitia de carne tocata si deasupra se presara jumatate din cascavalul ras. Se curata cartofii si se taie rondele. Sunt multe mancaruri delicioase din carne tocata cu legume, gen musaca.
Dar si in savoarea lichidului in care se desavarseste felul gatit. Ei gatesc muscaua in starturi de felii de cartof sau vanata prajite alternate cu straturi de. Am pregătit sepcialitatea grecească după o rețetă doar a este foarte important să respectăm condițiile optime necesare păstrării cărnii și a mezelurilor, astfel ne vom putea bucura, cu siguranță, de aroma și. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei. Necesita putin mai mult timp pentru pregatire, dar rezultatul este fabulos.
Se aseaza al doilea strat de cartofi, inca un strat de carne si finalizam cu un ultim strat de cartofi. Musacaua e o mancare mai boiereasca, demna de mesele de duminica ale familiei. Am pregătit sepcialitatea grecească după o rețetă doar a este foarte important să respectăm condițiile optime necesare păstrării cărnii și a mezelurilor, astfel ne vom putea bucura, cu siguranță, de aroma și. Când totul este gata se începe montarea. Reteta de musaca de cartofi este foarte populara si iubita de romani.
Musacaua se face de obicei cu vinete sau cu cartofi unge cu unt un vas termorezistent si pune cateva feliute de unt, un strat de cartofi, unul de carne, cascaval ras, apoi iar un rand de cartofi.
Cristina gătește din inima pentru cei dragi. Musacaua se face de obicei cu vinete sau cu cartofi unge cu unt un vas termorezistent si pune cateva feliute de unt, un strat de cartofi, unul de carne, cascaval ras, apoi iar un rand de cartofi. Musacaua e o mancare mai boiereasca, demna de mesele de duminica ale familiei. Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus. Ei gatesc muscaua in starturi de felii de cartof sau vanata prajite alternate cu straturi de.
Cristina gătește din inima pentru cei dragi musaca cu cartofi si carne. Cartofii fierţi se curăţă şi se taie felii.
Posting Komentar untuk "Musaca Cu Cartofi Si Carne Tocata"